OZ7SKV - Velkommen til Skive-afdelingen af Experimenterende Danske Radioamatører - OZ7KJ

 Statistik

CVR Nr.: 34406197

Opdateret 06. marts 2023

Lokalfrekvens: 145.350 MHz

Repeatere: 145.750 MHz - 434.875 MHz

Klubaften: mandage kl. 19.00

Klub-kontingent (kr. 250,- pr. år) og bidrag til repeaterne, kan betales i klubben eller på konto i Stadil Sparekasse Reg nr.: 9629  Konto nr.: 8980412149. (husk at anføre kaldesignal eller navn).

HF Field Day 2022 - Vi er tilbage!

2. oktober 2022

Sidste år lovede vi os selv at vi ville rejse os igen, og det har vi leveret!

Det blev en rigtig god og hyggelig weekend med godt vejr, godt selskab, masser af radioaktivitet og god mad.

Opsætning af campingvogne, antenner, generator og radiogrej forløb planmæssigt, og alt virkede som det skulle, ikke mindst på grund af de mange der deltog i løjerne, vi havde endda besøg udefra: OZ1DKE Jan kom og kørte en masse radio, OZ30EU Svend Erik og XYL Susanne gæstede os hele weekenden og hjalp utroligt meget til, TAK til ALLE der deltog!!!

Som man kan se på billedet har vores generator nu fået permanent plads på egen trailer, det er nok medvirkende til at den opførte sig pænt gennem hele seancen.

Vores radiomæssige resultat kan vi vist være ret stolte af, vi skal tilbage til 2011 for at finde et større point-tal, og vi mener ikke at der var specielt gode forhold på båndene i år, det kneb gevaldigt på de høje frekvenser.

Traditionen tro var der lørdag aften fin servering med steg og flødekartofler ad libitum, det var igen en stor success, tak for mad til mesterkokken OZ4SI Søren.

En foreløbig log kan ses på dette link og det endelige resultat her.

OZ3MC - Martin har lavet en lille rundtur på pladsen, den kan ses her.

Igen i år har vi sponsorer på, Hancock Bryggerierne leverer drikkelse til tørstige ganer og Staby-Rønbjerg Maskinstation leverer diesel til generatoren.


Aurora på 6m

15. april 2022

Torsdagens NAC test på 6m blev en af de sjove, en lille solstorm den 12. april gjorde at der kom gang i auroraen lige netop denne aften, og det nød vi godt af i ca. 1½ time med fine forbindelser hele kompasset rundt, selvom antennen pegede mod nord.

Der er lagt et par videoer på vores Facebook-gruppe af de sjove QSO'er og hele resultatet af aftenens "kamp" kan jo ses under NAC-resultater her på siden.


HF Field Day 2021 - ikke helt efter planen

11. september 2021

Status på årets Field Day er ikke helt hvad vi gerne ville have set, igen blev vi plaget af generatorproblemer, denne gang desværre ikke noget vi kunne reparere, så vi nåede kun at deltage i knap 3 timer.

Vi sluttede dog af med en hyggelig og dejlig omgang aftensmad, så den del var helt i orden, vejret var jo også helt på vores side.

Vi planlægger stærkt på at næste år skal det blive løgn, vi vender frygteligt tilbage.

Et foreløbigt resultat kan ses her, det endelige resultat ses her.


Genåbning i klubben

30. august 2021

Så blev der endelig givet grønt lys fra Ungdomsskolen, og vi genoptager vore klubaftener hver mandag.


Fine forhold på 2m

3. marts 2021

Så skete det vi altid sukker efter, rigtigt løftede forhold på de høje frekvenser og at det rammer sammen med en NAC contest aften.

Det blev en rigtig god test med kontakter det meste af kompasset rund, så er det rigtig sjovt.

Et kort over kontakterne kan ses på dette link, flere detaljer på NAC-resultat-siden.

OZ3JB - Joe var vaks med videokameraet og et fint sammenklip kan ses på Youtube.