OZ7SKV - Velkommen til Skive-afdelingen af Experimenterende Danske Radioamatører - OZ7KJ

 Statistik

CVR Nr.: 34406197

Opdateret 03. marts 2021

Lokalfrekvens: 145.350 MHz

Repeatere: 145.750 MHz - 434.875 MHz

Klubaften: mandage kl. 19.00

Klub-kontingent (kr. 250,- pr. år) og bidrag til repeaterne, kan betales i klubben eller på konto i Stadil Sparekasse Reg nr.: 9629  Konto nr.: 8980412149. (husk at anføre kaldesignal eller navn).

Fine forhold på 2m

3. marts 2021

Så skete det vi altid sukker efter, rigtigt løftede forhold på de høje frekvenser og at det rammer sammen med en NAC contest aften.

Det blev en rigtig god test med kontakter det meste af kompasset rund, så er det rigtig sjovt.

Et kort over kontakterne kan ses på dette link, flere detaljer på NAC-resultat-siden.

OZ3JB - Joe var vaks med videokameraet og et fint sammenklip kan ses på Youtube.


Året går på hæld

31. december 2020

Nu går dette meget specielle år på hæld og vi håber jo alle på at vi snart kan vende tilbage til mere normale tilstande, selvom det jo nok trækker spor langt ind i 2021.

Vi i bestyrelsen vil alligevel gerne takke for året der er gået og ønske alle en

Rigtig Glædelig Jul og et Godt og måske snart mere normalt Nytår!!!
 

Der er juleferie i klubben, men første klubaften i det nye år skulle meget gerne blive mandag den 4. januar, hvis Ungdomsskolen da ikke ændrer planer inden.

Første klubaften i 2021 er indtil videre udskudt, siden bliver opdateret når vi ved noget mere.


 
Vi vil samtidig gerne minde om at det også er ved at være tid for indbetaling af kontingent for det nye år, som sædvanligt kan beløbet (kr. 250,-) indbetales på vores bankkonto (se ovenfor).
 
Med hensyn til vores ordinære Generalforsamling som ifølge vedtægterne skal afholdes i det først kvartal, bliver vi nødt til at se tiden lidt an, vi kan blive nødt til at udskyde det til noget senere med hensyn til myndighedernes anbefalinger.

 
På gensyn i 2021...
 

Nedlukning slut

30. oktober 2020

Ungdomsskolen har besluttet igen at lukke eksterne brugere ind i bygningen fra og med mandag den 2. november, dog under skrappe betingelser:

 • I må kun være i egne tildelte lokaler.
 • I må max. Være 10 personer.
 • I må ikke bruge skolens køkkener. (medbring selv kaffe osv.)
 • Hver enkelt skal spritte de kontaktflader man har været i berøring med af, når man forlader området.
 • I må kun bruge det nærmeste toilet, som vi aftaler.
 • I skal og må kun benytte hoved indgangen og ikke øvrige indgangsdøre.
 • Det skal selvfølgelig efterleves.


  HF Field Day 2020 med det endelige resultat

  22. oktober 2020

  Så er weekenden's tur ud i det blå overstået og alt i alt blev det igen en success, dog med nogle store udfordringer.

  Lørdag da vi ankom til pladsen var der godt med vind i sejlene og ret kraftige regnbyger jog ind over os med jævne mellemrum, men vi fik hurtigt sat campingvogne på plads og sat forteltet op.
  Kaffe og morgenbrødet kom på bordet og vi hyggede os med det til lyden af regn og blæst, men da vi var færdige med det, blev det stort set tørvejr til opsætningen af grejet.

  Da det så blev tid for opstart af generator, gik det helt skævt, vores hovedgenerator ville ikke af med 230 volt, så vi måtte prøve med reserven, den var desværre løbet tør for olie (og ingen tænkte i skyndingen på at tjekke det), så selvom den udsendte en fin strøm af elektroner, gik det ret hurtigt over, med røg og damp til følge.
  Heldigvis kunne OZ1JBE Poul-Erik træde til med den gode gamle 2 cylindrede diesel generator vi brugte i flere år, inden vi anskaffede os de nyere og lidt mere håndterbare modeller, så det blev den der holdt os med strøm resten af weekenden.
  Det betød også at vores opstart blev ca. 2 timer forsinket.
  Det blev også hurtigt tid for aftensmaden og det blev dagens første store lyspunkt, OZ4SI - Søren blev den store redning med svinekød stegt som helstegt pattegris, med flødekartofler og coleslaw til, det var et mæt og glad hold der satte sig til radioerne.
  Rent radiomæssigt gik det som forventet, udstyret virkede som det skulle og QSO'erne strømmede ind (selvom COVID-19 også kunne fornemmes på deltagerantallet rundt omkring i verden), i år fik vi prøvet grejet godt og grundigt af med FT8 som et godt supplement til SSB.

  Søndag eftermiddag kom hurtigt og det blev tid for nedtagning af lejren, heldigvis i fint tørvejr, dog ret blæsende, men det gik hurtigt og vi kunne efterlade pladsen i samme stand som vi modtog den.

  Vi syntes stadig at det var en vellykket weekend på trods af udfordringerne og vi vil garanteret vende tilbage til næste år.
  Igen skal der lyde et STORT TAK til ALLE der var medvirkende til at vi igen kunne sætte klubben på verdenskortet som deltager i HF Field Day.

  Et foreløbigt resultat kan ses på dette link.

  Det endelige resultat kan ses på dette link.

  Billeder og diplomer kan som sædvanligt ses i Fotoalbummet.

  Igen i år har vi sponsorer på, Hancock Bryggerierne har leveret godt med modulationsvæske og Staby-Rønbjerg Maskinstation leverer diesel til generatoren.


  Amatørtræf i Vildsund

  3. marts 2020

  Efter en hyggelig dag i Vildsund, kan man se lidt stemningsbilleder inde i vores fotoalbum.


  Ny bankkonto

  4. juni 2019

  Klubben har skiftet bankforbindelse og har fået nyt kontonummer:

  Stadil Sparekasse Reg nr.: 9629  Konto nr.: 8980412149